Familj & vänner

BVC och kompismys

Idag var det BVC-dags! För sista gången ever på Farsta BVC… Kändes både konstigt och lite ledsamt att gå därifrån för sista gången ett år efter att vi var där första gången med vår nyfödda lilla bebis. I höst blir det en ny sköterska på BVC i Gustavsberg som vi kommer gå till, typ 200 meter från vår nya lägenhet. Så det finns ingen anledning att inte byta liksom. Hur som helst, Em är nu vid 1 års ålder närmare 77 cm lång och väger 8995 gram! Min stora lilla tjej! Hon fortsätter att ligga en kurva över på längden och en under på vikten och så länge hon följer det är det helt normalt! Skönt. Dessutom var det ju vaccindags igen, det var inte roligt för henne förstås. Ont gör det! Men det gick över snabbt. Jag visste redan att hon skulle bli febrig eftersom hon blev det de bägge förra gångerna och jodå, på eftermiddagen (lagom till gudmor kom hem till oss på middag) blev hon supergnällig, trött och varm och fick sen feber. Typiskt alltså. Men men, det var ju tvunget att göras och det är ju inte värre än så. Första gången hon fick feber efter vaccinet, när hon var 3 månader, var jag såååå rädd. Minns att hon fick 39,2 i temp och jag ringde Johan och grät att han måste komma hem för att det var så hemskt. Haha! Så gulligt vad orolig man kan vara för småsaker. Men allt är ju nytt och läskigt första gången 🙂 i övrigt har dagen varit toppen, lek och lunch med Towe, Max, My och Elise och sen då besöket från gudmor Josefina. Bara bra personer alltså! Om Em inte hade fått feber så hade det varit ännu bättre…

  Ballongerna från kalaset är några av de bästa leksakerna nu!

 Svarade på en snapchat till My. Minns inte på vad men här fick jag med både Jos och mig iaf, vi  fastnar ju aldrig på bild tillsammans annars haha.   Har möblerat om lite i Ems rum, så här blev det. Har flyttat in alla hennes leksaker från vardagsrummet också så allt finns där. Hon älskar för övrigt både sitt kök, sitt bord och stolar och alla bakverken. Varje chans hon får så springer hon in på rummet och sätter sig på en stol eller klättrar upp på bordet och låtsas äta bakverken eller laga mat på spisen. Så fint att hon gillar det!! Jag vill dock pyssla lite mer med köket, byta handtag osv… Får se vad jag hittar på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s