Emilia <3

Ems album

Det verkar ha varit en kort feberhistoria detta, febern steg till 40,5 grader igår men sen Emilia fick Ipren vid 19 igår kväll har febern inte kommit tillbaka! Nu känns hon rätt som vanligt igen redan, skönt! Även om hon haft feber massa gånger förut är det ändå alltid lite oroligt fortfarande. Men ja, det är ju en förälders lott att oroa sig. Det är sen gammalt. Vi har ju inte kunnat njuta av det härliga vädret som kom igår tyvärr eftersom vi (vi befinner oss hos mina föräldrar som har semester) har haft fullt pyssel med Emilia som bara velat sova i famnen. Emellanåt har jag dock fått tid att pyssla lite med Emlans första året-album i alla fall. Som jag köpte för typ ett år sedan och knappt gjort någonting på sedan dess… Tror det är för att det känts som ett sånt stort projekt med en liten som behöver tas omhand hela tiden, så när hon sovit eller varit med Johan har jag prioriterat att sjunka ner i soffan och ta det lugnt. Men nu är hon så stooor (1 år imorgon!) så det är helt lugnt att pyssla lite faktiskt! Det var också därför jag fick lite eld i baken att faktiskt ta tag i det också, jag har hela tiden tänkt att den ska vara färdig till hennes 1-årsdag…

Så här ser själva boken ut som jag köpte på Bookbinders design förra året och lät gravera in Ems namn och födelsedatum i silver på:  

Och här är ett litet exempel på hur det ser ut i boken:

  
Haha JA, jag har klistrat in P-boten som Johan fick medan jag låg inne och födde Emilia. Tyckte det var en lite kul grej 😛

Bilder från förlossningen

Nu har jag slut på både fototejp, vit penna och albumsidor så måste förbi Bookbinders igen och handla lite 🙂
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s