Allt och inget · Mina tankar

Insikter om mig själv

  Emilias första present fick hon ju i söndags! Så här fint blev det i hennes rum!

Alltså så instängt och tråkigt det känns när vi inte har något inplanerat och alla har andra planer och vi därför bara är hemma. Den här föräldraledigheten har jag verkligen insett att jag är en utåtriktad och social person i grund och botten som behöver komma ut och träffa människor varje dag. Jag som alltid trott att jag är en blyg och introvert människa som har svårt för kallprat har upptäckt att jag faktiskt grejar det riktigt bra! Att träffa och prata med cirka 25 mammor (sammanlagt i mina två mammagrupper) regelbundet har verkligen lärt mig det. Och jag är så glad för det! Jag är SÅ glad för att jag får träffa härliga vänner nästan varje dag, jag mår så bra av det! Går ofta runt och känner mig lycklig liksom. Framförallt på grund av min fantastiska dotter förstås men också för alla fina vänner jag lärt känna. Så när det är några dagar då vi bara hänger hemma blir det ju stor skillnad.. Speciellt för en som är så rastlös som jag är. Det är ännu en grej jag insett, trodde förr att jag helst ville lata mig hemma men nej! Jag vill göra i ordning oss och sen komma UT. Någonstans, var som helst. Ut på stan, hem till någon, till Farsta.. Var som. Med mammavänner och barn som sällskap, det gör dagarna härliga! 

Igår hämtade Johan hem nya bilen för övrigt, jag var tvungen att ta en tur med den (själv) med en gång, och vilken dröm den är att köra! Kopplade ihop min iPhone med bilen och drog på min bästa Spotifylista på högsta volym. Friheeeet!

  Älskar den ❤

 

3 reaktioner till “Insikter om mig själv

  1. Shit vad NICE bil!!! 😀 fy vad kul, är min drömbil faktiskt haha! /@fridatingaker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s