Familj & vänner · Shopping

Ny bil!

  En härlig morgon, kaffe, rostisar och tidning på uteplatsen HELT SJÄLV när Johan och Emilia napade i soffan. Fantastiskt härligt!

Jäklar vad fort det gick, nu har vi redan köpt en ny bil! Vi skulle bara dra en snabb repa in till söder och kika på en bil som vi varit lite halvsugna när vi sett den på nätet, egentligen skulle vi tittat på en annan imorgon men vi tänkte att det kunde vara bra att kolla in denna också för att kunna jämföra. Med bilen vi körde igår i färskt minne (som hade väääldigt mycket fula skavanker) gick vi och tittade på bilen och upptäckte att den var hur fin som helst! Vi blev kära i den! Allt är i väldigt gott skick förutom några få mindre märken vilket känns helt rimligt eftersom den ju ändå är begagnad. Den är dessutom både nyare och har gått mindre än den vi tänkt kika på imorgon, så det blev ett köp efter att vi tagit en kaffe och funderat på saken. Det blev alltså en Volvo XC60 från 2012 i en ljus brun/silvermetallicfärg med svart skinnklädsel. Så fin! Det känns bra i magen för både mig och Johan så jag tror att vi gjort ett bra köp. Imorgon ska vi hämta nya bilen och då även lämna in vår gamla V70 i inbyte. Så glad att slippa den och få en ny fin bil att köra!! Ska försöka ta en bild då också, tyvärr blev det ingen idag. 

Efter bilköpet åkte vi till Sickla och handlade på oss kalasgrejer och ingredienser till bakningen inför Emilias kalas på lördag. Det blir en del att fixa i veckan! Planerar tex att baka kanelbullar vilket ju bara det är ett dagsprojekt. Dessutom kommer Johans goa kusin Johanna (som vi även brukar kalla för min lillasyster eftersom vi kommit varann så pass nära) hit från Gotland på torsdag och så fyller ju Em år på fredag!! Det blir en rolig vecka, jag bara vet det!

Två bilder från när Em fick öppna sin första present idag (eftersom vi ville ha tid att montera, möblera i hennes rum och städa innan alla gäster kommer i veckan):   Ett stort paket var det…

… I paketet låg ett bord och två stolar från Kids Concept! Hon älskade dem direkt kan jag säga 😀
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s