Allt och inget

Dags att köpa ny bil

Idag har vi haft en riktig lyxdag i min mening! Jag skulle på ansiktsbehandling på Aktiv Hudvård på Mäster Samuelsgatan på förmiddagen så vi passade på att åka in hela familjen och äta frukost på stan för att lyxa till det. Tyvärr var inget inom rimligt avstånd öppet kl 9 en lördagmorgon så det fick bli Espresso House eftersom vi inte orkade vänta. Därefter tog vi en söva-barn-i-vagnen-promenad på stan innan det var dags för mig att få en AHA-syrabehandling, vilket jag fick av mina föräldrar i julklapp så det var verkligen på tiden att jag löste in den. Det var riktigt skönt att bli ompysslad i en timme, så pass skönt att jag vid ett tillfälle somnade och vaknade av mina egna snarkningar… Trött småbarnsmamma, ja eventuellt? Haha. 

Efter ansiktsbehandlingen bar det vidare för att kolla på en bil! Vi har bestämt oss för att det är dags nämligen. Vi har en Volvo V70 från 2008 och vill byta upp oss till en Volvo XC60 som får vara max 5 år gammal. Vi har båda blivit helt kära i den modellen, vill så gärna ha en SUV! Vi åkte till en bilfirma i Arninge och provkörde en idag men den kändes inte alls rätt, hade alldeles för mycket skavanker. Så vi letar vidare, men jag hoppas vi hittar en snart för jag är sååå ivrig! Blir ju alltid det när jag bestämt mig för att jag vill ha nåt. Vill ha det NU. Men det funkar ju inte med bilköp, det är alldeles för mycket pengar för att vara impulsiv. Istället blev det ett besök på Leos Lekland efter provkörningen för att gottgöra Emlan för att hon behövt åka så mycket bil idag. Och herregud vad bra det var! Ännu bättre än Andys lekland! Så mycket mer rutschkanor, fler roliga attraktioner och allt möjligt. Både emlan och vi föräldrar hade så kul, på ett mer aktivt sätt än på Andys. Dit måste vi åka igen!

Här är lite bilder från dagen:   Frukost på EH

  Både jag och lillsnärtan fick påfyllt i garderoben igår (hade beställt hem lite grejer från H&M), Em fick en söt zebraklänning…

  Och jag en uuunderbar crêppad blus/topp med fjädrar på som jag är helt förälskad i nu pga perfekt skärning och passform…

  …Och snabbinhandlade lösa byxor från Bikbok (tighta jeans och mensmage gick ej ihop) och Stan Smith pjucks från Adidas! Såg dem på både Angelicas och Josefin Lustigs bloggar (japp, härmapa is my name uppenbarligen :P) och blev kär helt enkelt. Var inte mycket annat att göra än köpa. Grymt sköna är de också! Hade egentligen beställt mer från H&M men inget annat satt som jag ville så tyvärr så det blev retur på dem.

  En rolig grej på Leos lekland var att man kunde åka på de här badringarna, här drar jag emlan uppför backen.

 Och här är Johan och Emlan som svischar ner senare! Är lite impad av hur modig Em är, hon älskar alla rutschkanorna, hur branta de än är! Min modiga tjej! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s