Emilia <3 · Shopping · Ytligheter

Nya vagnen har kommit!

  Första promenaden med nya vagnen! En Bugaboo Donkey med off white sufflett.

 Beställde även en ljusrosa sittdyna till som ska vara sval för henne att sitta på när det är varmt och som gör det lite mysigare och mer ombonat. Och ja, jag älskar ju rosa så den färgen blev det!

Det är sant! Vagnen kom igår efter mycket om och men, från Nederländerna via Danmark och sen hit till Stockholm. Första gången DHL kör ut varan ringer de inte, utan bara om man inte är hemma då. Så vi hade lite tur som var hemma just då! Vi hängde med My och Elise hemma hos oss och var just i färd med att beställa och hämta sushilunch, My fick då gå iväg eftersom jag inte kunde låta bli att montera ihop vagnen omedelbart haha. Så himla ivrig! Det var inte alls svårt, med lite hjälp av My gick det på cirka en halvtimme effektiv tid (minus tid för att luncha, jaga barn osv). Sen gick vi direkt ut på en promenad och Emilia somnade snällt i vagnen! Bra betyg! Hon gör ju som sagt det numera så länge hon sitter vänd utåt så hon inte blir distraherad av att titta på mig (jag är ju tydligen så sjukt rolig och spännande haha?). 

Vad tycker vi om vagnen hittills då? Jag var ju van vid Bugaboo sedan tidigare i och med att vi haft en Buffalo och Donkeyn känns nästan likadan, fast bredare och som att den tar upp lite mer plats på bredden då. I övrigt är det inte så jättestora skillnader. Nya selen är bättre än den gamla eftersom man kopplar fast fem enskilda bältessnören istället för att höft- och axelbältena sitter ihop, vilket är jättebra för då kan jag koppla fast henne bara i midjan ibland så upplever hon inte att hon sitter fast på samma sätt, hon hatar ju som bekant det. Sidokorgen är redan en stor favvo och jag fattar inte hur jag klarade mig utan den tidigare!? Så jäkla praktisk! Jag kan inbilla mig, men är det inte lite mer ”gung” i den än buffalon också? Tycker det går smidigare att stå stilla och vagga henne i vagnen nu. Den är precis lika smidig och skön att köra som buffalon också. Åh, är så nöjd! Det är en fröjd att barnvagnspromenera nu 😀

2 reaktioner till “Nya vagnen har kommit!

  1. Haha men sluta frestas! Först mkn drömbil och nu min drömvagn!! Dreglar ihjäl mig här ju! Haha, kul att du är nöjd med den, ser fram emot dagen jag lyckas (för det ska jag) övertala mannen om att det är en fullt rimlig investering faktiskt! 😉 🙂 /@fridatingåker

    1. Haha sorry för frestandet, men då delar vi dröm, hade vagnen och bilen som önskedrömmar innan också haha! Och Donkeyn ÄR en rimlig investering! Den är grym plus bra när/om det kommer syskon 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s