Familj & vänner

Midsommarhelgen 

Igår på midsommardagen gjorde vi typ nästan ingenting. Vi hade tänkt att dra en repa på IKEA men upptäckte till vår stora chock att det var stängt! IKEA! Stängt! Har väl aldrig hänt förr. Så vi drog till McDonalds (det enda som hade öppet) och käkade lunch innan vi spenderade ca 20 minuter på Andys lekland i Länna. Det var inte lönt att vara där längre pga alldeles för mycket folk, plus att babyhörnan var full av 4-5-6-åringar som vanligt som sprang omkull alla bebisarna. Jag tittar mig alltid omkring för att se var föräldrarna är och om de ska säga till sina avkommor att gå iväg från babyhörnan (varför vill de ens vara där?? Det är ju mycket roligare på storebarnsidan??) men nej, man ser aldrig en skymt av dem. Bara föräldrar till bebbar som precis som jag tittar surt på ungarna som härjar och struntar fullständigt i vingliga bebisar… Har inte velat säga till dem förut för att inte någon förälder ska ta illa upp men nästa gång ska jag fan göra det! Blir så irri.  

 Åker rutschkana själv!

Idag har vi haft mycket mer action, vi började med att ta en roadtrip till Nyköping tillsammans med Towe och Max för att hälsa på My och Elise på deras lantställe och gratta My som fyller år! Det var ett mycket mysigt litet torp och vi satt ute på gården och åt tårta medan barnen lekte på marken (läs: åt småsten och klättrade uppför trappor). Väldigt trevligt var det!

   

  Hyfsat trötta ungar på vägen dit…

  Födelsedagsbarnet!

  Towe!

  Johan med alla barnen, Max, Emlan och Elise 🙂

  Em vinkar hejdå när hon ska krypa uppför trapporna. Artig i alla fall 😛

 Leker i Elises lektält 

Efteråt tänkte vi ta en tur inne i Nyköping men eftersom barnen var supertrötta passade det ytterst bra att istället åka hem så de fick sova ordentligt i bilen. På vägen hem sladdade vi förbi Ica och handlade lite ingredienser för att grilla och så bad vi Towes sambo Niclas att komma förbi på lite lunch. Det blev en väldigt mysig söndag helt enkelt! Perfekt för mig som inte vill sitta hemma utan måste iväg och hitta på saker 🙂

   
 Grillunch med fina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s