Familj & vänner

Fix före midsommar

  Min familj, mitt allt!

Dagen före en högtid är ju alltid rätt skön bara genom att man vet att det snart blir myz med god mat, bra sällis och flera dagar ledigt tillsammans med den som annars är iväg och jobbar på dagarna. Så det var bra förutsättningar för den här dagen, och bra blev den! I morse kom mina föräldrar hit och lekte med Emlan och gav mig lite råd om hur vi ska budgetera för vinsten på lägenheten… Ett måste för att vi inte ska känna att den försvinner ur händerna på oss på ingenting. Jag kan säga att fokus blir att betala av mindre lån, billån osv så vi kan starta på ny kula i nya lägenheten. Det känns så jävla skönt, det är frihet på riktigt att bli av med kostnader som tynger ner oss varje månad. Så mycket vuxenpoäng på det resonemanget känner jag haha! För några år sedan hade det låtit heeelt annorlunda tror jag 😉 resten av dagen spenderade vi med Towe, Max, My och Elise, SURPRISE! Haha för det gör vi ju nääästan aldrig? Men de är så roliga och härliga att hänga med hela bunten så det är inte konstigt att vi träffar dem så ofta 🙂 

Nu på kvällen har jag dessutom bakat Världens Godaste Blåbärspaj som jag ska ta med till midsommarfirandet imorgon. Jag hittade receptet för 13-14 år sedan (!) i Mat-Tinas kokbok och jag har fortfarande inte smakat någon godare än den. Nu var det många år sedan jag gjorde den sist så det var dags! Ska försöka få till en fin bild imorgon så slänger jag upp receptet då tänkte jag. Den är nåt helt annat än trökig smulpaj med ett lager torra, sura blåbär på kan jag säga… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s