Familj & vänner

Barn på grönbete i Tanto

   Barnvagnsmaffia-häng 😉

 Jaaaag vill ha kameran säger Emilia medan Bo övar på att gå med Josefin och Sofia 🙂

Parkhäng i Tanto blev det idag tillsammans med Towe, Sofia, Josefin och deras gullungar Max, Hjalle och Bo. Superuppskattat av både barn och mammor, trots att det mulnade på och blev svinkallt mitt upp i alltihopa.. Men vi fikade kladdkaka, gifflar, bulgursallad och barnen fick jordgubbar som jag hade köpt med. Dessutom fick de härja runt med leksaker och i gräset, så de var himla nöjda! Blir så lugn i själen av att se lyckliga barn ❤ När vi var trötta på att frysa drog vi iväg på en långpromenad där 3/4 barn slocknade i vagnarna. Däribland MITT barn!!! Förvåningen jag upplevde då!? Hon sov igenom en lååång promenad som gick runt och runt och till slut upp till Zinkensdamm, hela tunnelbaneresan hem och vaknade först halvvägs hem från tuben! Min rygg tackar och bockar för det 😀 oerhörd lyx. Parkhäng kommer det i alla fall att bli mer av i sommar så fort vädret tillåter, det är ett som är säkert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s