Familj & vänner

Elises 1-årsdag

  Bästisar på kalas!

Vilket mysigt kalas det blev idag! My hade dukat upp jordgubbstårta, minitårtor till barnen och saft ute på innergården och även satt upp ett lektält som ungarna kunde härja i.  Vi sjöng såklart för födelsedagsbarnet Elise och så fick hon (eller ja, My haha) öppna paket. Från Towe och Max fick Elise en rolig och fin xylofon som blev poppis och från mig och Emlan fick hon en supergullig liten prinsesskanin från Maileg med tiara och allt. Kunde bara inte motstå den när vi var på Sprall i helgen! Allt från Maileg är ju så fint. Hur som helst blev kalaset kul, speciellt för barnen som lekte med/på/bredvid varandra som alltid. Snart är det Max och Emilias tur att fylla år! De är födda bara fyra dagar isär, Max 29:e juni och Emlan 3:e juli. Tänk att för ett år sedan hade jag bara ca 2 veckor kvar av graviditeten… Tänker på det mer och mer. Det var ju så himla himla speciellt! Att vara gravid, föda barn och sen ha en nyfödd… Mycket kommer tillbaka till mig som jag inte tänkt på sedan emilia var ett par månader.. Plötsligt minns jag precis känslan av att vara nyhemkommen från BB de första dagarna med skruttan. Rädsla blandat med lycka, chock och förvirring. Häftigaste någonsin var det i alla fall, helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s