Allt och inget

Måndag

  Fina kompisarna ❤ 

Nu har jag varit uppe aaalldeles för länge egentligen, herregud, jag vet ju att Emilia kommer väcka mig 06:08 imorgon. Precis som alla andra morgnar. Och hon är ingen morgontrött person, ofta vaknar jag av att hon är på väg att krypa ner för sängen, som i lördags när jag och Johan vaknade till lagom för att kasta oss fram och få tag i ett varsitt ben innan hon dråsade i golvet… Lite livlig, ja! Det jag gjorde var i alla fall att carpa egentid. Älskar att få vara uppe själv när Johan och Emilia lagt sig. Måla naglarna, kolla Teen Mom eller valfritt program på TLC samtidigt som jag slöbläddrar i någon tidning eller kollar telefonen. Det är härligt! Speciellt efter en dag som mest handlat om att springa efter Emlan (och Elise haha), och sen åka in till stan för att byta ut det trasiga glaset på min telefon. Jäkligt trista pengar, men nödvändigt med tanke på hur fullständigt krossad skärmen var… 

Imorgon blir det först naprapatbesök och därefter KALAAAS för finaste Elise som fyller 1 år!! Det ska bli så mysigt och jag hoppas att Elise kommer gilla sin present… Vi får se imorgon!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s