Familj & vänner

Lördagen

 Firade försäljningen med paj på konditori i fredags ❤

Vi hade en härlig dag igår, vi har bestämt oss för att bara ta det lugnt i helgen efter alla helger som inneburit massa renoverande och städande. Men vi åkte i alla fall till Andys lekland hela lilla familjen och lekte i någon timme. Rutschkanorna är det absolut bästa enligt Emilia,  så himla stort leende på henne när hon åker dem! Därefter handlade vi lite mat eftersom min lillebror Hampus och hans flickvän Nicole skulle komma hit och grilla på kvällen. Vi grillade hamburgare och till efterrätt blev det fruktsallad i foliepaket som vi lade på grillen och sen serverade med vaniljvisp. Mmmmmums! Och FÖRSTÅS tittade vi på prinsbröllopet! Jag gillar kungahuset och jag gillar bröllop, kan det bli bättre? Men jag missade prinsens tal till Sofia senare på kvällen, får youtubea upp det för det verkar ha varit något speciellt som jag förstår det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s