Emilia <3 · Familj & vänner · Hem & inredning

Nu är det klart!

En dag med Emilia:

  Här hänger vi nu på dagarna när det är så varmt. På uteplatsen förstås!

  Och leker på gårdarna här i området, lekstugan var en riktig hit!

  Men såklart är även gungorna väääldigt kul. I typ 2 minuter i alla fall haha. 

 På eftermiddagen kom mormorn över! Först tog vi en fika på nya cafét här i Hökis (riktigt toppen! Rekommenderar Konditorn & Bagaren om ni har vägarna förbi!) där emilia högg in på chiapudding vilket hon älskade och sen tog min mamma hand om Emlan medan jag och Johan…

  

… Åkte och sålde lägenheten! Sista budet var så SJUUUKT bra att vi knappt kunde fatta det, så vi var väldigt nervösa innan kontraktsskrivningen att de skulle hoppa av eller så. Men det gjorde de inte! Så den 4 september redan måste vi flytta härifrån. Och inflyttning i nya lägenheten är ju då i januari…. Så ja, det blir 4-5 månader hos mina föräldrar. Heh. Ehehe. Heeeehehe??? He. Ja. Så det kan bli. Tänker på alla pengar vi kommer spara och hoppas på att vi får tillträde tidigare… Samtidigt kommer jag sakna våra underbara grannar My och Elise och nästan-grannar Towe och Max… Buhu, blir lite tårögd när jag tänker på det! Älskar att kunna hitta på grejer spontant bara med dem. Men i höst börjar vi alla ändå jobba igen, så vi kan ju inte hänga på dagarna då ändå. Men på helgerna! Då blir det häng! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s