Hem & inredning

Budgivning pågår…

 Testar att se om det funkar att lägga upp filmklipp äntligen… I så fall kan ni här se Emilia ta hela 14 steg idag!

Aaaah det är så mycket nu, bloggen kommer liksom i skymundan. Sista visningen var i tisdags och sen dess har budgivning pågått, men idag ringde två nya spekulanter till vår  mäklare och ville ha en visning eftersom de missade dem som var tidigare i veckan.. Och de är tydligen beredda att lägga bud så det är bara att snabbstäda så gott det går och hoppas på det bästa. De är i alla fall införstådda med att det inte direkt är visningskvalitet på städningen idag… Heh. Återkommer imorgon, för på eftermiddagen blir det hur som kontraktsskrivning med vem som då har högsta budet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s