Emilia <3

Lika som bär

Skannad 1 Skannad 2Mamman sommaren i city 1990. Typ. 1990 var i alla fall året!

 Dottern 25 år senare…

Jag får jämt höra hur lik Emilia är mig. Inte minst från mina föräldrar som verkar bli fascinerade ständigt över vilken mini-me hon är. Och jag har väl tänkt att hon är säkert hyfsat lik mig, mer än hon liknar sin pappa i alla fall, men idag passade jag på att gå igenom några fotoalbum här hos mamma och pappa och se! Och hon är faktiskt väldigt mycket mer lik mig än jag trodde! Tycker det är så himla häftigt!

Jag funderade vidare på det och tänkte att om hon är så pass lik mig nu så borde jag kunna få lite ledtrådar om hon kommer se ut när hon blir äldre genom att kolla på bilder av mig själv… Alltså, jag tror inte direkt att hon kommer se ut som min tvilling (haha), men en del drag kanske blir lika? Det ska bli spännande att se!

Jag på min 8:e födelsedag tror jag. Alltså det råder inget tvivel om vilket årtionde vi är inne på, Spice Girls-tröjan sitter där den ska. Om man ska vara fin, säg på sin fölsis, så är det väl klart man väljer sin snyggaste tröja!? Ja. Också scrunchie-snodden runt handleden och förstås, Robyn-frisyren! Vi får se om Emlan kommer likna sin moder i framtiden, och vad som blir 2020-talets (!) attribut för barn haha! Ah, livet är så spännande! 

Skannad 5 Skannad

12/13 år. Söndernoppade ögonbryn och kläder som inte är superinne nu kanske, har för mig att det stod typ ”playgirl 74” eller nåt på tröjan under jeansjackan hahaha… Och vad sägs om inredningssmaken i mitt rum!? lila väggar OCH blå bård! Och affischer… mm, den är fin den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s