Allt och inget · Hem & inredning

6:e juni

  

Ännu en första-grej: Emilias första nationaldag! Det händer ju inte så mycket mer än att vi äter tårta (vilket hon inte får smaka på) och kollar lite på nationaldagsfirandet på Skansen (som hon antagligen inte kunde bry sig mindre om haha), så den speciella dagen har förmodligen gått henne ganska mycket förbi haha. Men för oss föräldrar är ju alla första-grejer för vårt barn speciellt så vi tycker att det var betydligt roligare 😉 förutom i förmiddags, som jag och Johan spenderade hetsstädandes i vår lägenhet. Vi var där i 4-5 timmar, tog inte en enda vilopaus OCH VI ÄR ÄNDÅ INTE KLARA! Hur kunde jag tro att det skulle gå ”relativt fort, 1-2 timmar sådär”!? Det är så mycket man glömmer att man måste städa, typ kylskåpet, tvätta fönster, ordna fint i garderoberna, bona golven… För att inte tala om att rensa ogräs i rabatterna och klippa bort grenar som hängde över gångarna till uteplatsen som jag också fick göra. Vi måste tillbaka imorgon och fortsätta fixa helt enkelt. Det trista är ju bara att allt vi städat ut nu för att få det luftigt måste tillbaka sen igen, så det blir dubbel städning… Men men, vad gör man inte för att få lägenheten såld? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s