Familj & vänner · Hem & inredning

Picknick

      

Det här vädret är så underbart! Sol och värme, äntligen känns det som sommar. Därför tog vi oss iväg till en picknick med öppna förskolan i Farsta Strand tillsammans med våra fina partners in crime Towe, Max, My och Elise idag. Vi köpte med oss lite mat och så hade jag gjort banan- och blåbärspannkaka som jag tog med till Emlis. Vilken hit det var för barna! Värme, sol, gräs, mat, sång, stora barn att titta på (och försöka krypa efter <3), gungor… Hur skulle det INTE kunnat bli bra liksom?? Härligt som alltid att hänga med de här personerna ❤

Nu har vi käkat tomatsoppa och pizzabullar, nattat Emilia och borde vi egentligen fortsätta rensa i alla lådor och skåp här hemma inför visningen på söndag.. Men jag orkar inte haha. På lördag och söndag ska mina päron barnvakta Emlan så att jag och Johan kan vara här hemma och städa järnet. För det behövs, just nu är det inte riktigt visningsbart hehe. Känns snarare som att det är prylar och matrester överallt… Men det ska vi kirra till söndag! Så himla spännande det ska bli! Tydligen har flera stycken hört av sig till mäklaren redan nu och visat stort intresse. hoppas det bådar gott vid budgivningen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s