Familj & vänner · Mat & recept

Barnkalas

   Vi har varit på kalas idag! Emlans kompis Hjalle fyllde 1 år så självklart ville vi komma och fira honom. Gladare än så här var Emilia mestadelen av tiden (tur!) men när hon inte fick kasta omkring med brödbitar som hon ville blev hon megaledsen. Pga trött. Ja. 

  Hur som helst så hade Hjalles mamma Sofia ordnat en superfin och kalasig frukt- och grönsaksbuffé! Kolla bara vad fint och gott !? Önskar verkligen vi haft tid att äta i lugn och ro men med bäbisar funkar det ju inte så.. Heh. 

 Kolla melontårtan!  Och den lille melontårtan utan grädde som Sofia hade ordnat åt Em. Så himla snällt! Bra kalas var det och så kul att träffa alla mammor och barn 🙂

Nu har jag faktiskt just kommit hem efter ett 75- minuters yogapass tillsammans med fina My på Friskis i Sickla. Det var skönt och allt men inte alls lika bra som jag minns gravidyogan… Det är helt enkelt en annan sak att gå till en riktig yogastudio vs Friskis där man hör housemusiken från gymmet i bakgrunden. Nästa gång kör vi på något mer pulshöjande pass tycker jag, typ gympa eller core vore skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s