Allt och inget

Med dottern på ryggen

    

När det slutat regna och solen spruckit fram idag tog jag och Em en promenad, Em i selen på min rygg och OJ vad mycket enklare det blev att promenera helt plötsligt. 9 kilo på ryggen är helt klart enklare att bära än 9 kilo på magen. Och Em verkade tycka att det var okej! Speciellt när hon fick leka med mitt hår haha. Det gör vi om redan imorgon! Då ska vi nämligen på födelsedagskalas hos Ems lillkompis Hjalle som fyllt 1 år! Så himla mysigt det ska bli, och på kvällen ska jag och My gå på en timmes yoga. Ser fram emot det så så mycket, både för min kropp och själ. Behöver jobba med kroppen och samtidigt meditera litegrann. Så det blir nog en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s