Emilia <3 · Familj & vänner

Strawberry lover

  Emilia Anka?

Det gick jättebra för Emilia att sova med sin mormor! Hon vaknade några gånger under natten så mamma fick klappa och trösta lite och hon hade tyckt det var helt ok att det var mamma som gjorde det och inte jag eller Johan. För mig gick det också bra, jag vaknade utan anledning ett par gånger under natten men somnade om direkt. På morgonen tänkte jag dock att det var bra att det gick bra, men inte fasen var det kul? Jag gillar helt enkelt att sova nära min dotter. Och hur tråkigt är det inte att vakna utan en glad och sprallig bebis som vill pussas och leka? Nä, som sagt är det skönt att ha gjort det och veta att det går bra, men i övrigt vill jag ha henne hos oss 🙂

Ikväll har vi varit på kalas hos min yngsta kusin som fyllde 14 år (Är 01:orna så jäkla stora nu??? De var ju 3 bast typ förra året?? Och hur gammal gör det mig….) vi grillade trots ösregn och åt supermumsig tårta till efterrätt. Och Emlan moffade i sig så mycket jordgubbar hon kunde lura till sig haha. Hon ropade på jordgubbarna (öh! ÖH! Bababa! ÖH!), drog mig i ärmen och pekade med hela handen mot ”bubbarna” för att vi skulle förstå att hon skulle få mer. Och blev skitsur när de inte kom flygande fort nog. Inte så svårförståeligt alltså 😉 För övrigt hade jag tänkt göra en tårta på vattenmelon till hennes fölsis men eftersom att hon avskyr melon (precis som sin mor :’)) men älskar jordisar ska jag försöka ordna nåt med det istället tänker jag…

Hon har övat massor på att gå hela dagen, hon tar upp till fyra steg själv innan hon sätter sig eller ramlar och hon gör det hela tiden. Så det är på gång… Undrar om hon går till sin 1-årsdag? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s