Emilia <3 · Familj & vänner

Fortsätter att utmana mig själv

 Emilia och Max hemma hos Bo idag! Bild lånad av Josefin 🙂  

Den härliga känslan från igår fortsatte idag, bara att det är fredag underlättar ju, men det blev dessutom kompishäng med några mammor och barn hemma hos Josefin och Bo vilket ju gjorde det ännu bättre! Vi fick kolla in deras nya superfina lägenhet, fika, prata och leka av bebbarna tills de var såhåhå trötta och vi fick bege oss hem för att söva dem. Lyckat, med andra ord 🙂

När vi kom hem tog jag och Emilia bilen hem till mina föräldrar (tredje gången nånsin som jag körde själv med henne! Det gick jättebra såklart trots att hon skrek nästan hela vägen). I natt ska Emilia sova inne hos sin mormor och jag ska sova i ett eget rum! För första gången nånsin! Jag har aldrig sovit utan henne i samma rum tidigare, precis som jag skrev tidigare i veckan är det ett av mina egna krav på mig själv. Att alltid vara nära, dygnet runt, för annars tycker jag att jag inte bryr mig om henne. Dålig mamma osv. Så nu fortsätter jag att utmana mig själv och skjuta ner mina höga (orealistiska) krav på mig själv. Emilia är så himla trygg med sin mormor, hon ääälskar henne (och tvärtom givetvis) och det är helt i sin ordning att de även får sova ihop en natt. Tänk om jag skulle sova hela natten!? Alltså HELA natten!!!??? Jag skulle bli helt chockskadad av all sömn haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s