Familj & vänner

En riktig energiboost

 Vi var schnygga idag!   

  Cool brud.

Två fina vänner, deras härliga ungar och min bästbäbis i mitten <3<3<3 

Vilken jäkla toppendag jag har haft idag! Från början till slut verkligen! Dagen började med picknick och sångstund i skogen tillsammans med BVC-mammagruppen och Öppnis. Riktigt mysigt och jag hoppas på mer skogshäng, det var en hit! Därefter hängde Towe och Max med hem till oss och käkade lunch på uteplatsen och lekte tills barnen var supertrötta och det var dags för dem att sova. När Johan kom hem gjorde jag mig i ordning i lugn och ro (!!) innan jag mötte upp Towe och My för lite god mat och vin på Fondueboden på Vanadisvägen. Maten var som sagt god men ännu bättre var sällskapet! Det var SÅ trevligt att sitta tillsammans och prata ostört utan bebisar som kräver ständig uppmärksamhet! Jag har skrattat så mycket men också fått prata om både högt och lågt, viktigt och oviktigt. Och nu är jag så himla glad och lycklig och fylld av energi att jag knappast kan slappna av och sova! Vilket känns heeelt okej hehe. Är så otroligt glad att jag träffat de här tjejerna och att vi blivit så bra vänner. Allt tack vare att vi hamnade i samma mammagrupp i höstas ❤ Det här gör vi om snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s