Emilia <3 · Familj & vänner · Vikt & träning

We did it!

    

… Ja, träningspasset blev faktiskt av äntligen, första gången jag tränade utan att ha med Emilia! Det tog bara 11 månader… Yoga blev det dock inte eftersom det passet tydligen var för yogavana… Att jag gått på gravidyoga i 20 veckor tycker jag inte riktigt kvalificerar mig till det hehe. Däremot blev det vanlig hederlig friskisgympa och det räckte gott kan jag säga, fy fan vad jobbigt det var! Men härligt ändå kom vi fram till, jag och fina My 🙂

Sjukt strongt av mig att träna när jag redan hade kört ett pass på dagen, det är nämligen som träning att hänga på lekland! Våra barn är ju inte så stora att de springer runt och roar sig själva ännu, så jag och Isabell hade fullt sjå att krypa runt i bollhav, åka rutschkana och hoppa i hoppborg med Emilia och Liara för att roa dem. Men sjukt roligt var det också! Det gör jag gärna igen! Tycker det är väldigt roligt att leka med Emilia när det inte handlar om att hon sitter på golvet och smakar på sina leksaker eller kastar dem i golvet. Då blir jag så uttråkad haha. Men när det börjar bli mer riktiga lekar, som tittut, att jaga och kittla henne eller hoppa i hoppborg, då är jag med! Längtar tills hon blir så stor att vi kan tävla vem som kan åka snabbast i de stora rutschkanorna och springa omkring där tillsammans. Då jäklar ska vi leka!

2 reaktioner till “We did it!

  1. Hej hej, jag är en okänd liten smygläsare som snubblade in på din blogg när jag var gravid och flyttade till Sthlm. Sedan dess har jag följt dig och er och tkr det är jättekul. Var på ”rum för barn” idag efter att du tipsat om det; supertrevligt ju! Så tack för det tipset! 🙂 // @fridatingåker

    1. Hej Frida! Vad roligt att du gillar bloggen och kul att du kommenterar 😊 och visst är Rum för barn grymt bra!? Bästa hänget och alla får plats haha. Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s