Emilia <3

Friyay

  Upptäcktsfärd hos läkaren

Nu har vi svaret på varför Emlans mage krånglat så mycket! Det var mjölkproteinallergi visade det sig på pricktesterna som vi gjorde idag. De testade mot soja, vete, havre, mjölk och ägg tror jag det var, och bara mjölken gav utslag. Så nu måste vi utesluta alla mjölkprodukter ur Emilias kost. Det sköna är att det är en allergi som de allra flesta växer ifrån på 1-2 år och vi ska på återbesök om ett halvår för att se hur det ligger till då. Det känns faktiskt lugnt att hon har den allergin, dels på grund av det men också för att vi redan hade misstänkt det. Skönt att få svar på varför hon kräkts så mycket, haft diarré i perioder och varit så gasig. Hoppas det här hjälper nu!

Nu har vi precis ätit enchiladas och chokladdoppade jordgubbar till efterrätt. Johan kollar på en usel film på 3:an. Fredagsmyyyys! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s