Hem & inredning

Done and done

   Man kunde inte riktigt tro att det skulle bli fotografering här…

 Emlan tog det i alla fall väldigt lugnt. Med ny cool napp och skrapsår på kinden ❤

Jo det gick bra idag, tackar som frågar! Men svettigt värre var det. Vi höll på in i det sista att städa och fixa innan fotografen kom. Och fick flytta lite grejer mellan rummen som vi inte kunde sätta ner i källaren. Nu är det klart och det känns skönt! Och extra skönt att det är 2,5 vecka kvar till visningen, för vi behöver den tiden för att städa i lådor, skåp och garderober… Kan säga att det var tur att de inte skulle fota insidan av lådorna idag, så mycket som var nedproppat i dem haha! Byta innerdörrar ska vi också göra, vi hade inte riktigt pengar till det den här månaden. Men i övrigt behöver vi skönt nog inte handla mer inredning. Ja, skönt nog! Är lite trött på det nu… det ska hur som helst bli kul att få visa er sen hur det ser ut här, med andra bilder än kassa iphonebilder det vill säga 😉

Imorgon ska vi äntligen träffa gudmor Jos efter allt för lång tid eftersom hon suttit instängd i pluggbubblan som det innebär att plugga till jurist. Snart får vi tillbaka henne för sommaren, yay! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s