Emilia <3 · Hem & inredning

Lite drama på kvällskvisten

  Fiffar järnet…

 Lite skrapmärken men annars okej! Duktiga tjejen ❤

Fiff och städ pågår inför imorgon. Alla bra-att-ha-grejer (toaborste, skötbord, micro…) måste städas undan så snart har vi ingenting vi behöver här uppe längre, allt är i källaren! Får byta blöja på golvet imorgon haha… Visa av erfarenhet så struntar vi i dammsugning och moppning just nu och river av det när Johan kommer hem imorgon istället. Hoppas VERKLIGEN att våra ansträngningar ger resultat (=höga bud på försäljningen) 😀 

Vi hade en liten olycka tidigare ikväll, som fick mitt hjärta att göra ont. Emilia och Johan var i badrummet, Em satt i badbaljan och badade och jag stod i köket och diskade. Då hör jag en  duns och ett skrik och väntade på att få höra Johan lugnande säga ”det var ingen fara gumman, det gick bra!”  som han brukar när hon slår sig. Men istället sa han ”Emlan! Emlan! Hur gick det??” Och bara den lilla nyansskillnaden fick mig att kasta disken i hon och rusa in i badrummet. Tydligen hade Emlan ställt sig upp i badbaljan och böjde sig ut för att ta upp en leksak som ramlat ut på golvet, då hon tappade fotfästet och ramlade rakt ner med ansiktet i stengolvet. Hon skrek skönt nog och jag försökte titta hur hon såg ut och såg att hon hade ett skrapansikte på kinden och att hon blödde i munnen. Aaaaaahh kände jag inombords då, jag klarar inte det här!! Jag har inte nerverna för det! (Jag vet, jag kommer få lov att skaffa mig det, men hur det ska gå till vet jag inte…) men självklart så klarade jag det, jag tog henne i min famn och höll henne nära, nära medan Johan ringde 1177 som sa de gamla vanliga grejerna om allmäntillstånd och så vidare men att det vore bra att kolla upp tänderna. Så jag ringde tandläkaren och vi fick komma dit direkt, skönt nog. Troligtvis var det inte från tänderna det blödde, utan ett sår innanför läppen. Tack gode gud! Just tänderna känns ju så himla svettigt att skada. Nu har vi alla lugnat ner oss och Em sover så gott i sin säng, trött efter kvällsdramat. Nu vill vi bara bli klara och gå och sova så det blir morgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s