Familj & vänner · Ytligheter

Spraytanning

Hej och god morgon bihålevärk! Kul, kul att träffas! Verkligen…… Jag har aldrig haft ont i bihålorna förut så när jag i lördags började känna ett tryck över kinderna som blev värre när jag låg ner fattade jag ingenting, trodde en nerv kommit i kläm eller så. Men nu vet jag… Det känns som att det är rent av löjligt vad den här förkylningen hållit på nu. Nu har jag varit sjuk i en vecka! Tack gode gud för att mamma hade tagit ledigt onsdag, torsdag, fredag så hon kunde hjälpa mig med Emilia, annars vet jag inte vad jag hade gjort… Emilia är ju bra mycket piggare än vad jag är så hon behöver ju stimulans. Enligt 1177 så smittar vi inte längre men jag vill ändå att vi håller oss hemma ett par dagar till för säkerhets skull. Och för att verkligen hinna bli friska och få tillbaka orken att hänga. 

Ikväll ska jag i alla fall göra en för mig otippad sak, nämligen en spraytan! Angelica (som är med i min mammagrupp) lade ut en fråga på Facebook om någon ville köpa en deal till förmånligt pris eftersom hon själv inte skulle hinna ta sig dit och det ville jag! Så himla härligt att bli lite grundbrun inför sommaren känner jag! Speciellt när vädret är som det är…  

Vi fixar för fullt med piff i alla rum inför fotografering på onsdag och här är världens finaste förvaring som jag köpte till Emilias rum från Rice. Hur fin?? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s