Emilia <3

Update

  

 Lilla fröken gos!

 Ja, jag kände att jag måste uppdatera lite om hur det går och hur vi mår!  Jag mår bättre, har inte haft feber sedan i torsdags så nu känner jag mig verkligen på bättringsvägen! Även om hostan och snuvan är kvar så är det ett steg framåt i alla fall 🙂 Även Emilia mår bra och har bara lite hosta, vi var ju hos läkaren igår och tog lite prover som endast visade på förkylning för oss båda, skönt nog. På vällingfronten går det som så att vi slutat ge välling helt enkelt, Emilia slutade av någon anledning självmant att vakna vid 4-5 på morgonen och vara hungrig (då vi brukade ge välling för att kunna ligga i sängen och somna om) och så tyckte hon nog inte att den mjölkfria vällingen var så god så hon har inte tjatat om den på samma sätt (pekat mot skafferiet där vällingpulvret står och skrikit haha). Och nu när vi bodde över hos min mamma så tog vi helt enkelt inte med vällingpulvret, hon har fått havremjölk vid några tillfällen av min mamma eftersom hon är besatt av att bebbar ska ha välling. Förmodligen för att vi fick det när vi var små och det är det enda hon känner till. Men i övrigt; nada välling! Och det går bra! Hon äter när hon är hungrig och får nappen och gos/närhet när hon är trött eller ledsen. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så smidigt, jag var helt beredd på att behöva koka egen mejerifri välling. Skönt att slippa… Vi ger henne alltså inga mejeriprodukter nu utan blandar i havregrädde i maten vi lagar istället för vanlig grädde osv. Och hon har inte kräkts på länge, förutom någon enstaka gång då hon hostat mycket i princip. Jag har efter tips från en gullig bloggläsare beställt tid hos en allergiläkare som ska ta prover för att se om Emilia har några allergier, tänkte att det är lika bra att få se det svart på vitt i så fall så vi slipper gissa oss fram 🙂 Så ser situationen ut just nu!

En reaktion till “Update

  1. Tänk på att testen kanske inte ger utslag på mjölk om ni redan uteslutit det ur kosten innan läkarbesöket. Fast det är ju jättebra om hon blivit bättre sen ni tog bort mjölken! Och det kanske inte är hela världen om hon inte kan få en diagnos av doktorn eftersom hon är så pass stor och mest äter vanlig mat 🙂 Vi som fortfarande ger mycket ersättning (hade nyss en fas då bara flaska dög, inte puré eller plockmat) skulle blivit ruinerade om vi inte fått recept på ersättning utan mjölkprotein.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s