Emilia <3 · Familj & vänner

Vi tog oss ut

  På Siggesta Gård idag!

Ja vi tog oss ut en stund och trotsade mitt bläiga tillstånd. Tittade på hästar och höns, åkte lite Bobby car, lekte i en lekstuga med andra barn (storögd Emilia! <3), och i en sandlåda. Sen var mamman beat och föll ihop i en djup och lång sömn när vi kom hem. Med feber, precis som de senaste 4 dagarna. Jag mår rätt okej på förmiddagarna, har bara en jäkla hosta och snuva, men på eftermiddagarna smyger sig febern på igen och så spenderar jag nätterna med frossa. Är så jävla utled på det nu! Blir det inte bättre i natt åker jag till Närakuten imorgon, det säger jag bara. Jag hatar att inte orka leka med Emlan och ta hand om henne som jag vill. Men tur har jag som har en sån snäll mamma som tar fullt ansvar för Emilia nu när vi bor hos henne ett par dagar! Det är guld värt när orken är obefintlig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s