Allt och inget

Hem till mormorn

Puh, har haft ännu en febernatt. Och vaknat upp heeelt dyngsur, är det det som kallas att svettas ut febern? Idag känner jag mig mycket bättre hur som helst. Även om jag knappt har någon röst pga ont i halsen. Både jag och Emilia är superhostiga, så vi behöver verkligen krya på oss. Därför känns det bra att vi ska åka hem till min mamma och vara där till på söndag, dels skönt att få hjälp med semlan men också välbehövligt att bli friska och inte hänga med små förkyldisar som alla bebisar vi träffar är. Nu borde alla bli friska igen!? Medan vi är borta har Johan en lång to do-lista, han ska måla ett lager till på skänken, måla lister, elementet i badrummet, två hyllor… Mycket enklare när det inte är bebbar med som kryper omkring och petar på allt haha. En vecka kvar till fotografering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s