Allt och inget

Utslagen

  

En sovbild som får representera hur trött jag är nu… (Em har förresten börjat sova så där på mig på dagarna, sittande i mitt knä och lutande mot mitt bröst. Hon vill absolut inte ligga ner som en bebis längre!) och på nätterna när hon kommit över till vår säng vid 4-tiden så ska hon prompt sova med huvudet på min mage! Var det nån som sa mammig?? 😉

Vi har sjukstuga här hemma. Både jag och Emlan är förkylda (ja, IGEN! Om vi är sjuka så här mycket nu, hur fan blir det då när hon börjar på förskola???) och nu på kvällen började jag frysa och få ont i musklerna. Hoppas att det blir lindrigt, det är så jobbigt att vara utslagen ju! Återkommer när jag mår bättre ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s