Emilia <3

Hon spyr av vällingen

  

Emilia har verkligen börjat älska välling sedan vi slutade amma. Det känns som att vi behöver ha någonting sånt, som går att mysa ner sig i soffan med och som hon kan äta halvsovandes när hon vaknar på natten. I och med att hon aldrig ätit bröstmjölksersättning så känns det inte som att det är någon idé att börja med det nu heller och i och med att hon diggar välling så kör vi på det. MEN. Vi ger Sempers havrevälling från 6 månader och hon kräks så himla mycket av det! Verkligen riktiga spyor med bitar i som luktar jätteilla! Och det är alltid efter välling så det måste vara det. Hon har alltid varit en kräkibäbi som kräkts mycket av bröstmjölken men jag trodde inte de skulle göra det av välling? Eller är det för att magmunnen fortfarande är omogen?Skulle tagit upp det med BVC igår men sköterskan var ju som sagt jättestressad och skickade iväg oss innan jag fick ställa någon fråga… Hanns inte med nån pratstund. Vi kan iaf inte fortsätta med den välling vi gett hittills… Nu har jag i alla fall köpt hem lite olika vällingsorter; majsvälling, fullkornsvälling och den färska vällingen Otto (som också är gjord på havre). Vi ska pröva nu och se vad hon reagerar på bäst och tycker om så får vi se vad vi ska fortsätta med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s