Familj & vänner · Ytligheter

Sålt och klart

  En kortis i sandlådan idag. Det roligaste var en kvarlämnad vattenflaska…

Så var buffalon såld! Herre så snabbt det gick!? Vi bestämde oss liksom igår och idag var det klart, en tjej hämtade vagnen strax innan middag och jag har fått en orderbekräftelse från Babyplus. Hoppas verkligen det går snabbare än 7-9 veckor nu!

Det känns som att vi bara stressat idag. Stressat till BVC, stressmätt och vägt pga att sköterskan antagligen hade fullt upp, stressat för att möta upp en tjej som skulle köpa en sittdyna av mig men som ändå visade sig vara försenad. Stressat in till stan för att hinna hänga med mammor och barn i Rosenlundsparken och därefter stressat hem för att hinna tvätta av vagnen (med arg bebis fastlåst i andra vagnen…) och packa med alla tillbehör till den innan tjejen kom för att hämta den… Suck. Just nu lägger Johan Emilia och sen ska vi hänga upp tavelvägg, sätta fast socklar i köket, organisera bokhyllan á la Feng shui… Osv. Massor att fixa! Längtar tills lägenheten är såld och klar också. Det är så sjukt nervigt innan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s