Shopping

Snabba puckar

  

Nu ligger vår pärla ute på Blocket! Jag kommer verkligen sakna den, så himla bra vagn… Plus all nostalgi man känner i och med att vi köpte vagnen när jag var gravid, tänker på hur häftigt det var att få hem den och veta att VÅR BEBIS skulle ligga i den! På bilden ovan var Emilia runt 6 veckor gammal och låg och sov i vagnen när vi promenerade i Nyckelviken. Jag var 20 kilo tyngre än nu och kände mig uppenbarligen bekvämast i tights och gummistövlar hehe. I alla fall, Donkeyn kommer bli jättebra! Den är ju inte populär för intet. Jag lade en beställning hos Babyplus (holländsk sida) ikväll, det blev en med silverchassi och off white topptyg. Kommer bli så fint! Leveranstiden är 7-9 veckor så vi kommer få längta efter den ett tag till.. Och tur att vi har Elodie Details-sulkyn Medan vi är mellan vagnar haha. 

 
Snyggingen ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s