Emilia <3 · Shopping · Ytligheter

Byta barnvagn

  

Vi är så himla nöjda med vår Bugaboo Buffalo. Den är så jäkla bra på alla sätt och vis och om det inte vore för att tanken på syskon till Emilia inte ligger allt för långt bort så skulle jag absolut inte vilja byta vagn. Men nu är det så att vi funderar mycket på syskon och då känns det som att vi lika gärna kan byta vagn redan nu för att få ut mesta möjliga värde av vår vagn när vi säljer den, ju äldre den är desto mindre pengar kan man få för den på Blocket. Såklart. Nu är den 1 år gammal så det är dags att lägga ut den! Vi ska dock hålla oss inom bugaboo-familjen eftersom vi är helt frälsta på bugga. Så det blir en Donkey vi ska byta till! Det som är så bra med den är ju att man kan använda den som enkelvagn med shoppingväska på sidan men också snabbt fälla ut den till en duo-vagn! Så jäkla smart och smidigt. Plus att Bugaboos vagnar i mitt tycke är de absolut snyggaste. Vår nuvarande vagn har petrolblå sufflett, men jag vill ha en vit eller sandfärgad på nya vagnen. Är man drottningen av basfärger så är man! Vi har inte riktigt bestämt om vi ska köpa ny från butik, försöka fynda på Blocket eller att köpa från Holland (babyplus.nl). Men nåt blir det!

  Nuvarande vagnen. Och den lilla marodören inuti som aldrig kan sitta vanligt utan alltid måste slänga av sig skorna och vifta runt med benen haha. 

4 reaktioner till “Byta barnvagn

  1. Skoj med syskonplaner😊 är också sugen på en donkey. Är de mycket billigare att beställa från Holland?

    1. Hihi ja, så roligt! Det var inte så billigt som jag trodde men ändå billigare. En bugaboo donkey mono går på 12250 i Sverige, via babyplus kostade det 10990 kronor inklusive frakt! Så ändå värt tycker jag 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s