Familj & vänner

Fruängen-häng

 Devin och Emilia hemma hos Anna i Fruängen igår. Emlan tyckte att D var sååå gullig och ville bara pussa på honom hela tiden hehe. Rakt på munnen! Devin var inte lika förtjust dock 😛

Nej men jag glömde helt bort att blogga igår, bra där!  Vi har i alla fall varit i Fruängen både igår och idag, fast hos olika vänner. Igår var vi hos min vän Anna (gammal gymnasievän) och hennes son Devin på playdate. Alltid lika kul! Och idag var vi hos vännerna Sofia och lille Hjalmar tillsammans med några andra mammor och barn. Tyvärr var Emlan väldigt trött pga att hon vägrar andra dagvilan så hon var lite gnällig. Till slut somnade hon liggandes på mitt bröst i soffan… Och jag med. Hehe. Bara lite pinsamt att sova middag när man är gäst hos nån annan? Ehem. Trevligt hade vi det i alla fall, som alltid med fina mammavännerna ❤

Ikväll hade jag och Johan planerat att fixa lite inför fotograferingen genom att hänga om tavelväggen i vardagsrummet som jag inte alls är nöjd med just nu. Men då är emilia tydligen väldigt lättväckt just ikväll, minsta lilla ljud väcker henne… Happ. Får väl sitta här och titta på Hela Australien bakar utan dåligt samvete då HEHE! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s