Resor

Äntligen hemma

  Lurre på IKEA i Sundsvall idag

Nu är vi hemma igen!! Det kändes trist att rulla ut från Umeå i morse, som alltid, men det känns ändå skönt att komma hem. Hem till oss. Och VÄRLDENS ABSOLUT SKÖNASTE SÄNG! Innan vi köpte Carpe Diem-sängen i höstas har jag aldrig fattat varför folk längtar hem till sina egna sängar. Säng som säng? Men nu, åååååh vad jag njuter! Resan hem gick bra precis som i fredags men Em var lite mer rastlös och därmed lite mer missnöjd över att sitta fastspänd. 11 timmar tog resan sammanlagt tack vare långa stopp på vägen för att låta Emlan spralla av sig. Hon är så duktig den här tjejen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s