Familj & vänner

Fifty shades of grey

  Lyckades inte ta några bilder idag. Men här är från igår då Emlan fick välling av Becca. Dvs, hon sitter inte fastklistrad vid mina boobs längre 😉

Idag har vi hängt med fina vännerna Helena, Hampus och deras lille son Theo här i Umeå, det var så himla roligt att ses igen! Helena är min gamla kollega som jag jobbade med i Sollefteå för två år sedan och vi har fortsatt hålla kontakten efter det, vilket jag är så himla glad över! Det blev tyvärr ingen bild på barnen, det glömdes helt bort trist nog… Men så pass trevligt hade vi i alla fall 🙂 När vi kom hem till Becca och Daniel igen så åt vi grillat och har precis tittar på Fifty shades of grey som var över förväntan bra! Hade inte trott det men den var riktigt bra faktiskt. Även om slutet var märkligt… Tips tips i alla fall!

Imorgon bär det av hemåt igen. Hade önskat att vi kunnat vara här längre men tyvärr måste ju åtminstone EN av oss jobba hehe. Dessutom måste vi hem och fixa och handla inredning inför försäljningen av lägenheten! Deadline är ju 20 maj då fotograferingen är. Bara att köra på nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s