Familj & vänner

Är de inte färdigfirade snart?

  Den nyfikna lilla damen med Becca på mormors och morfars 50-årsfirande ikväll!

Ännu ett firande för mina föräldrar, denna gång samlades släkten på min mammas sida för att fira dem. Det var så roligt att träffa alla, en del av dem hade jag inte träffat på säkert 5 år! Dessutom fick jag gosa med det senaste tillskottet i släkten, min kusin Zarahs lille kille Liam, 2 månader. Så himla gosig, kan inte riktigt ta in att Emlan varit så liten??? Jag fick honom till och med att bli lugn och nästan somna från att ha gallskrikit genom min alldeles egenutvecklade teknik som jag kört med Emlan sen hon var lill-liten. Stolt! Man har bebin upprätt i famnen med huvudet vilande mot bröstet och tar stora gungande kliv medan man upprepar ”sch-sch-schhhh-sch-sch-schhhh”. Det är rytmiskt och väldigt sövande, åtminstone för min dotter och hennes syssling som det ju blir 😉 det funkar mycket bättre än att sjunga enligt mig, åtminstone blir Emlan mer uppjagad av det hur viskande jag än försöker sjunga. Hur som helst åt vi ”sovas” på egenskjuten ripa (ja, vi är i Norrland), och en fantaaastisk marängtårta som min moster gjort! Riktigt trevligt!

Har fortfarande inte ammat sedan i måndags förresten! Brösten är fortfarande lite större än vanligt men de är inte ömma längre och inte alls så där sprängfulla med mjölk heller. Emlan har helhjärtat accepterat napp + välling som substitut! Hur duktig som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s