Emilia <3

Nattilska

Alltså den här natten!!!????!! Jag blir tokig! Emilia har varit som klistrad vid bröstet och direkt visat sitt missnöje om jag försökt ge napp istället (för att kunna lägga mig bekvämt och sova). Missnöje som i omedelbart vrålskrik och inte bara gnäll alltså… Skriket låter så jäkla surt på nåt vis, som att hon mest bara är arg på att hon inte får sin vilja igenom när jag tar bort tutten. Sååå många uppvak har vi haft. Och typ tre långa vakenperioder på grund av det för min del när jag preciiiis somnat eftersom jag har så svårt att somna om… Just nu är jag så irriterad att jag bara vill gråta. Bad Johan gå upp och vagga henne eftersom hon bara evighetssnuttar på mig så ingen av oss kommer till ro, men hon är skitsur för det nu. Bara jag duger! Så nu hör jag henne skrika argt då och då från vardagsrummet…. Hoppas Becca har öronproppar eller nåt.

Imorgon är det i alla fall vi som slutar amma en gång för alla, nu när hon är frisk… Det känns lite som att ropa varg på nåt vis nu när jag skrivit om det så många gånger, men jag är verkligen färdig med amningen och om inte Emilia blivit sjuk första dagen vi slutat amma nu i veckan så hade jag inte tagit upp den igen. Men det kändes oschysst att göra en så stor förändring när hon mådde dåligt och bara behövde närhet och trygghet. Men nu!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s