Shopping · Ytligheter

När man ska testa utsvängda jeans a la 70-tal…

  …Blir man först förbluffad. Hur långa ben har folk!? De är milvis för långa för mig, som eventuellt synes, men jag vek upp dem. Mycket.

   

…Och ääälskar dem!!! Tycker de passar mina breda höfter perfekt! Jämnar ut lite liksom. Älskar den jättehöga midjan som håller in men ändå är bekväm, älskar fickorna… Dock var de för stora och min storlek var slut. Får gå ut på stan och jaga helt enkelt!  Och det smaragd/jade(?)gröna linnet var jag bara tvungen att köpa. Perfekt form och färg 🙂

  
  Här är samma jeans med annan topp som jag också gillade, här ser man att jeansen är lite väl vida i knäna, men det går att sy in. Måste ändå sy upp dem ju. Åh jag älskar verkligen 70-talsstil! Önskar mitt hår var sisådär en decimeter längre också, för att verkligen matcha stilen. Bara att spara!

Andra inköp jag gjort under helgen:   Sjal. Man ser så sjukt mogen ut i sjal?? Eller är det för att jag förknippar det med min mamma bara haha… 

Vans!!! Bästa och skönaste vårskotrenden som jag totalt embracear. Mmm. (Med eller utan strumpor?). 

Nu har min fina kusin åkt hem, men vi ses faktiskt redan på torsdag igen. Då ska nämligen jag och min lilla familj bila upp till Umeå, en liten nätt resa på 70 mil. Jag har gjort den hundratals gånger under min barndom eftersom hela min mammas släkt bor där, så jag är väl bekant med vägen dit. men nu blir ju första gången med en sprallig bebis…. Kan bli intressant… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s