Emilia <3 · Familj & vänner

Jag 2012

 

För ett par månader sedan lovade jag en som kommenterade här att jag skulle visa hur jag såg ut 2012 när jag hade ombre, men eftersom jag inte har ordning på mina bilder visste jag inte var jag skulle leta… Men nu hittade jag den av en slump! Typ den enda bilden av mig med ombre (dålig dessutom, man ser inte jättetydligt, nej…) eftersom jag inte riktigt tyckte jag passade i det. Men så såg jag ut 🙂

Idag mår Emlan bra igen, tjohoooo! Lite tröttare och kinkigare än vanligt som man ju är efter att ha varit sjuk men ändå, feberfri och så mycket piggare! Vi hade tänkt att åka in till Rålambshovsparken och gå på mamatummy day men eftersom att Emlan just varit sjuk kändes det inte så schysst att släpa runt henne inne i stan på diverse aktiviteter, bättre att vänta lite. Istället gjorde vi lite ärenden i Nacka Forum och fortsatte sedan ut till mina föräldrar ute på Värmdö. Tiden står typ still där känns det som, man gör inte så mycket utan myser mest bara runt. .. Och så grillade vi för första gången i år! Sååå gott med flankstek och majskolvar!!!! Imorgon tänkte vi åka till Täby Centrum och handla lite inredning inför fotograferingen av lägenheten den 20:e maj innan vi lämpar av Becca på Bromma för vidare transport hem till Umeå. Känns som en lagom dag!

… Men på måndag vill jag OCKSÅ åka in till kungsan och fota Emilia under körsbärsträden! Mvh, infödd stockholmare som aldrig varit där under blomningen…………(….)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s