Emilia <3

Intet nytt

  

Äh, hon har feber idag också. Och bara massa gnäll och kinkighet, stackars liten. Men det gör också att hon sitter som klistrad vid mig. Vilket gör att jag inte kan göra någonting utan henne på armen. För att inte tala om att sova, på nätterna så vill hon ligga PÅ mig. Supermysigt men det gör också att man vaknar lite oftare… Vi tog i alla fall en promenad till Farsta centrum idag, tillsammans med min fina kusin Rebecca som kom hit igår. Emlan sov en del men skrek och gnällde också rätt mycket. Vill bara att hon ska bli frisk nuuuuu… Vill att hon ska vara sitt vanliga glada, busiga jag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s