Emilia <3

Feber. Igen.

  

Lite kvällslek med godis igår! Jättekul att plocka med enligt Emilia. Höll noga koll på att hon inte spottade ut nappen och stoppade in i munnen såklart 🙂

Jo, hon fick feber igår kväll. Hon var så varm hela natten och fick sova i bara blöjan mellan mig och Johan. Vi gör alltid så när hon är sjuk för att vi lättare ska kunna hålla koll på henne. Det blev många uppvak under natten, men hon skrek inte utan mer krånglade runt innan hon kom till ro igen, och jag som har svårt att somna om var vaken i typ 2 timmar vid 3 och 5… Men ja, så är det ju med en liten sjukling! Nu verkar hon må bättre dock, hon har orkat leka lite, dricka äppeljuice (jag kör på min farmors regel om att när man är sjuk får man dricka vad som helst så länge man får i sig vätska, Emlan är ju ingen vattendrickare tyvärr…) och äta lite blodpudding! Så det känns skönt. Nu är hon bara lite varm så jag hoppas att febern håller sig borta!

Men så tråkigt att vi får stanna inne idag istället för att åka till naprapaten och picknicka i kungsan som vi skulle ha gjort. Typiskt! Tur att Rebecca kommer hit i eftermiddag i alla fall, längtar så mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s