Emilia <3 · Familj & vänner

Följetongen om att sluta amma…

   Dagens häng var på Fotografiska med vännerna Isabell, Liara, Sofie och Valter! Så trevligt om man bortser från vissa små gnällstunder 😉

Vi slutade amma igår. Helt alltså. Ammade ingenting på hela natten och hela dagen idag. Det gick toppenbra med bara några små bryt från Emlans sida! Var så glad. Men sen visade det sig att Emlan var varm och hade lite feber nu på kvällen och då fick jag så dåligt samvete. Inte kan jag sluta amma om hon är sjuk? Oavsett så behövde jag ändå tömma tuttarna pga megaspända så jag ammade på båda brösten. SÅN lättnad! Hoppas också det var vad Emlan behövde ❤ hon har varit kinkig och supermammig hela dagen men jag antog att det berodde på den nedlagda amningen… Håll tummarna nu för att febern vänder ner igen till normal temp under natten! Vill bara att det ska bli morgon… Oron är alltid som värst på natten tycker jag. 

Imorgon kommer min fina kusin Rebecca hit från Umeå, hon som är gravid i typ vecka 15(?) nånting. Hon är en av de som står mig närmast och jag ser henne som en moster till Emilia ❤ Ska bli så kul att få höra allt om graviditeten och framtidsplanerna! Då måste Em må bra också så vi verkligen kan ha roligt när hon är här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s