Emilia <3

Önskelista till 1-årsdagen

Det är ju helt enkelt sjukt att Emilia fyller 1 år om bara cirka 2 månader. Hallå, sakta ner tiden för jag hinner inte med! Eller så är det jag som får hänga med lite bättre i svängarna haha. Hur som helst så närmar sig alltså hennes första födelsedagskalas som jag börjat fundera på så smått. Här kommer därför en liten önskelista (från Emilia själv såklart, duh)! Naturligtvis bara som inspo, om nån nu trodde nåt annat 😉 Jag och Johan ska köpa ett leksakskök till henne, Duktig från Ikea, som jag ska piffa till tänkte jag, har sett så himla många fina Duktig-kök! 

 

Originalet 

 

Omgjort av emilysliv.vimedbarn.se! Sååå fint!

Annat som vore fint i Ems rum:

 

  

  

  

  

  

   
   

 Bord och stolar från Mio, docksäng från Smallstuff, dockhus från Le toy van, Rådjur från Sebra, glassbägare, klossar från Kids Concept, kanin från Maileg och teckningsmapp från Sebra! Allt utom möbler är från miniroom.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s