Familj & vänner · Hem & inredning

Vårfix

 

 

Så här har det sett ut igår och idag! Det var nämligen dags att vårstäda vår uteplats denna helg, vi har sett fram emot det så himla länge och det var helt underbart att få fixa och dona med det nu! Med lite hjälp av Emlans morbror, moster och farmor kunde jag och Johan ordna fint i rabatterna, klippa ner lite buskar och TA FRAM UTEMÖBLERNA!!! Hit med sol och värme nu så vi kan leka och fika utomhus varje dag! 

Efter fixet igår åkte vi hem till mina föräldrar för att än en gång fira deras 50-årsdag, denna gång med släkt och vänner. De bjöd på mat, tipsrunda med utslagsfrågor som jag och min faster (och Emilia ;)) som jag var i lag med tog hem. Utslagsfrågorna handlade om hur många bilar min pappa ägt, hur många jobb min mamma haft och hur många månader mina föräldrar hann vara tillsammans innan jag föddes haha… Med en hel del funderingar och chansningar så fick vi rätt med svaren 20, 14 och 15 i den ordningen. Hehe. Väldigt roligt! Emilia somnade rätt snabbt i spjälsängen i ena gästrummet med några uppvak under kvällen bara. Dock ville hon inte under några omständigheter sitta fast i bilbarnstolen när vi väl skulle åka hem, hon gosade in sig mot min axel och vägrade luta sig bakåt, när jag blev tvungen att tvinga henne för att få på bältet gallskrek hon. Verkligen panikskrek, så efter 2 km fick vi stanna och trösta ett tag innan vi kunde krångla i henne igen och åka vidare… Så himla trött! Och så himla mammig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s