Familj & vänner

Rekat inför shopping

   Vad är det här för växt??? Den var fin!

 Finheter på ROOM

Alltså denna lyxfredag! Så himla härlig! Den började med lunch på Vapiano (bruschettapizza, yum!) med vårt bästishäng My, Elise, Towe och Max. Supertrevlans var det som alltid! Därefter bestämde sig Emilia för att SJÄLVMANT utan så extremt mycket skrik somna i vagnen en stund så att vi kunde kika i affärer!? Händer nästan aldrig! Vi gick böand annat in på Habitat och ROOM Där jag hittade en hel hög grejer som jag vill haaaaa. Ska ju inhandla en del inför fotograferingen, bland annat mönstrade kuddar till soffan, ett gäng krukväxter och fler tavlor och här ovan hittade jag lite fin inspo. Tavlan tyckte jag var så fin, speciellt citatet (Det står nåt i stil med att andra ofta säger att de vill vara sin kärastes sol, men jag vill vara din Måns för jag vill finnas för dig även när det är som mörkast. Fast på engelska). Towe och Max följde med oss hem för playdate med kakor, kaffe och Cola light. Ännu mer lyx alltså! Även Towes sambo kom förbi efter jobbet plus Johan som kom hem en stund innan han skulle vidare på AW. Vi som pratat om att ses allihopa, så blev det av helt spontant! Så kul! Nu är som sagt pappan borta på roligheter så jag har fått natta Emlan sjölv för en gångs skull. Och blev brutalt påmind om varför pappan sköter det numera… Det som tar honom MAX 10 minuter tog mig 1 timme…. Hon blir så himla distraherad av att amma, vill inte sluta äta liksom och har svårt att komma till ro. Sluta amma snart, var det ja…. 😉 måste bara förbereda mig mentalt… Ett tag till….

Ikväll kommer förresten ett inlägg om att resa med barn upp! Har tagit hjälp av en vän till mig som är mer resvan än jag så hoppas det kan vara till hjälp för någon 🙂

2 reaktioner till “Rekat inför shopping

  1. Sån himla mysfredag! Det gör vi gärna om en annan fredag när Johan inte ska iväg direkt så vi kan hänga lite mer allihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s