Emilia <3 · Hem & inredning

Jag kan!

    

Rött + leopard är tydligen sjukt inne nu. I alla fall enligt Emilia (inte jättepepp?) och Elise!

Idag kom inredaren äntligen hit! Tyckte det var så spännande att se hur hon jobbar, hur processen ser ut liksom. Och jag fick flera bra tips på vad vi behöver köpa och göra, speciellt med bokhyllan och i sovrummet. Men i övrigt kändes det mest som att jag fick bekräftat för mig själv att jag kanske är rätt bra på inredning ändå (varför tar det emot att skriva så? Jante sitter tydligen i ryggmärgen heh), det var inte mycket hon sa som jag inte redan läst eller funderat mig fram till. En del saker hon sa förkastade jag direkt eftersom det kändes som omoderna idéer. Men som sagt, sammantaget var det bra att hon kom 🙂

I övrigt har vi inte gjort mycket alls idag. Promenerat med fina My och Ellse, men annars de nada. Jo ammat har vi gjort i massor hehe. Vi får ta en helg där vi går cold turkey känner jag. Slutar amma helt alltså. En helg som får vara skrikig tills hon accepterar att det inte blir mer mjölk. Jag får väl sova i Emilias rum på natten så får Johan sköta na då tror jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s