Emilia <3 · Hem & inredning

Homestyling

  Chillarn

 Detta söndagslyrr sitter jag med i handen just nu! Godaste rosévinet som jag köpte med hem från Aruba – Barefoot Pink Moscato. Mhhhmmmmm! (Det som ligger i glaset är stenar som man fryser och funkar som isbitar :-))

NU har jag äntligen kraschat i soffan efter en extremt effektiv dag. Eftersom vi rivstartar igång försäljning av lägenheten snart så började vi storrengöring och rensning idag. Jag städade ställen jag aldrig någonsin ens funderat på förut, typ tog bort elementskydden och torkade bort ingrodd smuts under? Det händer annars… Aldrig. Ungefär såna projekt har vi haft idag medan mamma och pappa barnvaktade Emlan. Om lägenheten ska fotas i slutet av maj och vi har en del smårenovering, storstädning, rens och inköp att göra innan dess var det liksom dags nu. Speciellt eftersom något jag länge drömt om händer imorgon, det kommer nämligen hit en inredare som ska hjälpa oss med homestyling inför fotograferingen! Alltså jag är SÅÅÅ PEPP på det! Jag har så himla mycket jag funderat på som jag vill fråga om och eftersom vi aldrig sålt någon lägenhet förut (det här är vår första bostadsrätt) så känns det bra att få proffshjälp redan från början. Visst, vi hade fixat det ändå men jag tog chansen eftersom jag älskar inredning och vi fick ett bra pris när vi anlitade Skandiamäklarna. Plus att det är avdragsgillt! Åh längtar till imorgon!

Imorgon ska vi även träffa våra fina vänner Towe, Max, My och Elise efter att inte ha setts på ca 3 veckor… Vi som annars ses flera dagar i veckan! I och med att Em blev sjuk direkt när vi kom hem känns det ungefär som att vi varit bortresta fram till nu. Kul ska det i alla fall bli att hänga igen 🙂 Vad gäller amningen går det framåt förresten. Igår blev jag tvungen att amma två gånger på dagen när E var hysterisk och bara sparkade och skrek vad jag än gjorde. Idag blev det bara kvällsamning men på dagen lyckades jag distrahera henne när hon ville amma. Success!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s